Nieuwsbericht
Zaterdag 19 mei 2007

ONR F3 KAMPIOEN...

 
F3 Hut

Laatste nieuws
Mon 21 May
Zaterdag 16 juni FAMILIEDAG

Aanstaande zaterdag 16 juni wordt de familiedag gehouden. Graag iedereen aanwezig o...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Dinsdag 24 april: De Topper Achilles- ONR F3

Tue 24 Apr, 16:45



Het is 17.00u als we vertrekken richting Assen, want daar speelt  F3 vanavond tegen Achilles. Helaas moeten we het zonder Jens doen, hij is nog niet helemaal beter. Er gaan wel veel supporters mee die kant op, vaders, moeders, broers, zussen, opa's en oma's. Veel aanmoedigingen voor de jongens dus!!

En het is een super spannende wedstrijd, met veel bal bezit voor de jongens van ONR. Wij als toeschouwers zien dat de bal goed wordt overgespeeld en het is echt een wedstrijd waar alle jongens een steentje aan hebben bij gedragen.

De wedstrijd begint en al gauw zien we Jelle en Edwin de bal goed naar elkaar overspelen, de bal komt op de helft van de tegenpartij en dan scoort Frank 0-1, de vreugde is groot zowel bij de spelers als bij de toeschouwers aan de zijlijn. Even later heeft Ruben nog een mooie kans maar die zien we helaas naast gaan. Via de zijlijnen komen Jeffrey en Ger-Jan geregeld dicht in de buurt van het doel maar helaas blijft de bal uit het net. Ze houden de stand de 1e helft op 0-1 door een goede redding van Maurits, die op doel stond.

Het is erg warm dinsdag en in de kleedkamer wordt goed gedronken, Harry geeft nog een aantal goede aanwijzingen en dan beginnen ze aan de tweede helft.

Tijdens deze 20 minuten moet er nog hard gewerkt worden, Achilles valt een aantal keren aan en weet dan snel het doel van ONR te bereiken. Emile, Mats en Maurits verrichten echter goed werk en het doel blijft schoon. De laatste 10 minuten zijn best zwaar voor beide partijen. ONR doet goed zijn best om Achilles te stoppen en dat lukt! De eindstand is 0-1.

Klasse gedaan jongens!

Groetjes Alet

PS 1. Jens beterschap, we hopen dat je er zaterdag 5 mei er weer bij bent.

PS 2. a.s. zaterdag 28 april staat er geen wedstrijd op het programma en kunnen jullie lekker uitslapen. Een hele fijne vakantie en tot 5 mei.








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie